Zakończ i uruchom ponownie

Wybierz komendę Zakończ i uruchom ponownie (Zakończ i uruchom ponownie), aby zakończyć wybrany element docelowy debugowania, a następnie ponownie go uruchomić.

Po zakończeniu uruchomienia można je automatycznie usunąć z widoku Debugowanie. Ustawienie to można zmienić na stronie preferencji Otwiera stronę preferencji uruchamiania Wykonaj/Debuguj > Uruchamianie.

Pojęcia pokrewne

Debuger
Debugowanie lokalne
Debugowanie zdalne

Czynności pokrewne

Zmienianie opcji uruchamiania debugera
Nawiązywanie połączenia ze zdalną maszyną VM przy użyciu konfiguracji startowej zdalnej aplikacji Java
Rozłączanie z maszyną VM
Uruchamianie programu Java
Przygotowywanie do debugowania
Wznawianie wykonywania zawieszonych wątków
Wykonywanie i debugowanie
Krokowe wykonywanie programu
Zawieszanie wątków

Informacje pokrewne

Widok Debugowanie
Preferencje debugowania
Komendy sterujące wykonaniem
Usuń wszystkie zakończone uruchomienia
Zakończ
Zakończ wszystko
Zakończ i usuń