Du kan angive følgende indstillinger på indstillingssiden
Udfør/fejlfinding > Start > Startkonfigurationer.
På denne side kan du angive filterindstillinger, som bruges overalt på arbejdsbænken, for at begrænse udbredelsen af bestemte typer startkonfigurationer. Disse filterindstillinger har indflydelse på dialogboksen Start, starthistorik og arbejdsbænken.
| Indstilling |
Beskrivelse |
Standard |
|---|---|---|
| Filtrér konfigurationer i lukkede projekter | Bortfiltrér de konfigurationer, som er tilknyttet et projekt, der aktuelt er lukket. | Aktiveret |
| Filtrér konfigurationer i slettede eller manglende projekter | Bortfiltrér de konfigurationer, som er tilknyttet et projekt, der er slettet, eller som blot ikke er tilgængelige længere (ikke i arbejdsområdet). | Aktiveret |
| Anvend vinduesarbejdssæt | Anvender filtreringen fra et vilkårligt arbejdssæt, som aktuelt er aktivt, på synligheden af de konfigurationer, der er tilknyttet til ressourcer i de aktive arbejdssæt. Hvis derfor projekt P har to konfigurationer tilknyttet, men ikke er i det aktuelt aktive arbejdssæt, vises konfigurationerne ikke i brugergrænsefladen, som P heller ikke gør. | Aktiveret |
| Filtrér valgte startkonfigurationstyper | Filtrér alle konfigurationer af den valgte type uden hensyn til de andre filterindstillinger. Hvis du f.eks. angiver, at Java-konfigurationstyper skal filtreres, vil alle Java-konfigurationstyper blive bortfiltreret fra brugergrænsefladen, ikke bare de typer, der falder ind under de øvrige filtreringskategorier. | Deaktiveret |
| Slet konfigurationer, når tilknyttet projekt slettes | Alle startkonfigurationer, der er tilknyttet til et projekt, der er ved at blive slettet, bliver også slettet, hvis denne indstilling er aktiveret. Når først konfigurationerne er slettet, kan de ikke retableres. | Aktiveret |
| Overførsel | Efterhånden som Eclipse udvikler sig, og nye funktioner tilføjes til startstrukturen, er der somme tider behov for at foretage ændringer af startkonfigurationerne. Nogle af ændringerne foretages automatisk, men det er op til slutbrugeren, hvad der skal foretages med det ikke-reversible, som ikke ændres automatisk. Du kan bruge overførselsafsnittet til at selv at overføre eventuelle påkrævede startkonfigurationer. Hvis der er nogen konfigurationer, det er påkrævet at overføre, får brugeren vist dem efter at have klikket på knappen Overfør.... Derefter kan brugeren vælge dem, der skal overføres. Overførsel af konfiguration kan ikke fortrydes. |

Fejlfindingsfunktion
Java-perspektiver
Java-oversigter
Lokal fejlfinding
Ekstern fejlfinding
Start et Java-program
Udførelse og fejlfinding

Indstillinger for standardstartprogrammer
Indstillinger for installerede JRE'er
Indstillinger for Java-fejlfinding
Indstillinger for start
Indstillinger for Udfør/fejlfinding