Når du legger til en variabel, et uttrykk eller et register i Minne-visningen, kan du gjøre det flere ganger, og legge til en ny gjengivelse (eller den samme) hver gang. Når du har lagt til en minneovervåker og en gjengivelse, kan du også gå til ruten Gjengivelser og klikke på knappen Legg til gjengivelsen(e) (
). Det blir vist en dialogboks der du blir bedt om å velge gjengivelsen du vil legge til i visningen. I denne dialogboksen kan du velge mer enn en gjengivelse ved hjelp av Skift- eller Ctrl-tasten på tastaturet. Dette vil åpne en gjengivelse for hvert gjengivelsesformat som er valgt. Når du legger til flere minnegjengivelser, atskilles de av tabulatorer.
Du kan også dele ruten Minnegjengivelser ved å velge knappen Aktiver/deaktiver delt rute (
). Når ruten Gjengivelser er delt, kan du vise to gjengivelser ved siden av hverandre.
Når du har flere minnegjengivelser for en minneovervåker, kan du definere gjengivelsene slik at det blir linket til hverandre. Du gjør dette ved å velge knappen Link minnegjengivelsesruter (
). Når gjengivelsene er linket, blir de synkronisert med hverandre (hvis du for eksempel endrer kolonnestørrelsen i en gjengivelse, blir kolonnestørrelsen i den andre gjengivelsen også endrete - eller hvis du ruller eller flytter markøren i en gjengivelse, vil den andre gjengivelsen rulle eller følge den samme markørbevegelsen). Linking av minnegjengivelser gjelder bare for den gjeldende Minne-visningen. Hvis du har flere åpne Minne-visninger, blir de ikke linket til hverandre.
Hvis du vil fjerne en gjengivelse, velger du den i ruten Gjengivelser og klikker på Fjern gjengivelse (
). Når du fjerner alle minnegjengivelser for et overvåket uttrykk, en overvåket variabel eller et overvåket register, blir ruten Gjengivelser fylt ut med en liste over minnegjengivelser. Fra denne listen kan du velge det dataformatet du vil bruker til minnegjengivelsen, og deretter klikke på Legg til gjengivelsen(e).