Du kan legge til ekstra Minne-visninger på arbeidsbenken. Du gjør dette ved å klikke på Ny minnevisning (
). Når du har flere åpne Minne-visninger, kan du ikke linke gjengivelsene til hverandre. Du kan imidlertid feste innholdet i en Minne-visning slik at minnegjengivelsene som er lagt til i en visning, ikke påvirker den andre visningen. Du fester en minneovervåker ved å kontrollere at knappen Fest minneovervåker (
) i Minne-visningen er aktivert. Hvis du deretter går til en annen Minne-visning og legger til en minneovervåker, blir den vist i begge Minne-visningene, men den minnegjengivelsen som blir vist i den festede overvåkeren, blir ikke endret.
Når du legger til en ny Minne-visning, blir ruten Gjengivelser fylt ut med en liste over minnegjengivelser. Fra denne listen kan du velge det dataformatet du vil bruker til minnegjengivelsen, og deretter klikke på Legg til gjengivelsen(e).