Fjerne minneovervåkere fra Minne-visningen

Slik fjerner du en minneovervåker fra Minne-visningen:

  1. Velg minneovervåkeren du vil fjerne (ved å velge den i listen i ruten Overvåkere).
  2. Klikk på knappen Fjern minneovervåker (knappen Fjern minneovervåker).

Du fjerner flere minneovervåkere ved å velge dem ved å trykke på Ctrl- eller Skift-tasten, og deretter klikke på Fjern minneovervåker. Hvis du vil fjerne alle minneovervåkere, klikker du på Fjern alle.

Merk: Hvis du har lagt til flere gjengivelser for en minneovervåker, blir alle gjengivelser fjernet når du velger å fjerne overvåkeren.